Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، وجیهه مطهری نایب رییس بانوان هیات اسکی استان اصفهان گفت: تنها مکان مناسب و استاندارد اسکی در استان اصفهان پیست اسکی فریدونشهر با ۶۰ هکتار مساحت است.

وی با بیان اینکه در زمینه زیرساخت‌های این رشته نیز امکانات موجود محدود است گفت: تجهیزات اسکی گران قیمت و به دلیل وارداتی بودن دسترسی به آن بسیار سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نایب رییس بانوان هیات اسکی استان اصفهان یکی دیگر از مشکلات هیات اسکی استان را مشکلات مالی بیان کرد و گفت: درخصوص اعزام تیم‌ها به ویژه در سال‌های اخیر به علت کرونا با مشکلات مالی مواجه بودیم.

وی گفت: در دوران شیوع کرونا هیچ اعزامی از اسکی بازان استان صورت نگرفته است.

مطهری با اشاره به اینکه استعدادیابی از برنامه‌های شاخص و دارای اولویت هیات اسکی بانوان استان اصفهان در چند سال اخیر بوده است، گفت: آموزش و استعدادیابی در این رشته به صورت آنلاین یا حضوری به صورت انفرادی و با تعداد بسیار محدود برگزار شده است.

وی گفت: در دوران کرونا فعالیت رشته اسکی به صورت محدود و با ظرفیت بسیار پایین ادامه داشت و کمترین میزان مسابقات در این رشته برگزار شد.

نایب رییس بانوان هیات اسکی استان اصفهان گفت: حدود یک هزار اسکی‌باز در استان اصفهان در رشته‌های آلپاین و اسنوبرد و صحرانوردی، رولر اسکی، فری استایل و چمن فعالیت دارند که ۵۰ درصد از این ورزشکاران را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی گفت: ۲۵ مربی بانو در رشته‌های آلپاین و اسنوبرد و نیز ۱۵ داور بانو در استان اصفهان در این رشته مشغول هستند.

مطهری همچنین با بیان اینکه اسکی از ورزش‌های نوپا در استان است که به‌صورت رسمی از سال ۸۳ با احداث پیست اسکی فریدونشهر فعالیت خود را شروع کرد گفت: این رشته در دهه اخیر با برنامه‌ریزی که صورت گرفت توانست به ویژه در بخش پایه در سطح کشور صاحب سکو شود.

وی گفت: برنامه و چشم‌انداز هیات کسب افتخار در عرصه‌های بین المللی است.

نایب رییس بانوان هیات اسکی استان اصفهان با اشاره به بازگشایی آزمایشی پیست اسکی فریدونشهر در پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، گفت: کمبود بارش‌ها و ماندگاری کمِ برف یکی از مشکلات عمده رشته اسکی در استان اصفهان است.

وی گفت: پیست اسکی شهر افوس نیز در استان وجود دارد که زیرساخت‌های آن هنوز کامل مهیا نشده و غیرقابل استفاده است.

پیست اسکی فریدونشهر در سه کیلومتری این شهر در دامنه کوه تسیخه قرار دارد؛ دسترسی به این پیست از طریق جاده ارتباطی اصفهان به الیگودرز، سه راهی فریدونشهر، جاده فریدونشهر به سیبک، سه راهی جاده روستای چغیورت امکان پذیر است.

شهرستان‌های فریدونشهر و بویین میاندشت به ترتیب با ۳۵ و ۲۴ هزار نفر جمعیت در ۱۸۰ و ۱۶۰ کیلومتری غرب استان اصفهان همجوار با رشته کوه‌های زاگرس مرکزی واقع شده است.

یک هزار ورزشکار در استان اصفهان در رشته‌های مختلف اسکی فعالیت می‌کنند.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیست اسکی مشکلات مالی پیست اسکی فریدونشهر استان اصفهان استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۱۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: خودآگاهی و شناخت اجتماعی دانش آموزان برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیاز است که بازدیدهای میدانی در این خصوص تاثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصت‌ها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.

بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستان‌ها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.

وی ادامه داد: تحصیل در هنرستان‌ها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصت‌های درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانواده‌ها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستان‌ها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشته‌ها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیت‌ها و تصویر روشن از جذابیت‌های رشته های فنی امکان جذب افراد به رشته‌های فنی را فراهم می‌کند.

بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستان‌ها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینه‌های مواد مصرفی مهم است.

وی اضافه کرد: احداث هنرستان‌های جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایت‌های کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاست‌ها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام می‌گیرد.

کد خبر 749538

دیگر خبرها

  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • تمدید قرارداد مربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی