Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم اصلانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب که در شهرستان فریدونشهر در بخش گردشگری چیزی در حدود ۱۷۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در سطح شهرستان در حال اجرا است اظهار کرد: حدود چهار تا پنج میلیارد تومان از آن برای اجرای دو طرح بوم گردی هزینه شده است که علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم برای حدود ۱۳۰ نفر، برای ۷۰ الی ۸۰ نفر اشتغال ثابت ایجاد خواهد کرد و در کنار آن اشتغال‌های غیر مستقیم زیادی در شهرستان ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۱۵ و احد بوم گردی در شهرستان فریدونشهر راه اندازی شده است که شاخص@ترین آنها یک واحد بوم گردی در روستای سیبک و روستای صادقیه و دو واحد بوم گردی در روستای خویگان هستند.

اعطای مجوز به سه مجموعه گردشگری در فریدونشهر

معاون عمرانی فرمانداری شهرستان فریدونشهر با بیان این موضوع که در شهرستان فریدونشهر به سه مجموعه گردشگری مجوز داده شده است، بیان داشت: دو مجموعه از آنها پروانه ساختشان صادر شده و عملیات اجرایی آنها فعال است، یکی از این مناطق گردشگری در روستای چقیورت و دیگری در روستای میدانک قرار دارد و سومین منطقه در اراضی اطراف شهر فریدونشهر است.

وی اضافه کرد: ما یک شرکت توسعه عمران را هم برای استفاده از پتاسیل های منطقه، در بخش ورزش‌های زمستانی بخش گردشگری و استفاده از ظرفیت‌های تعاون و ظرفیت‌های بخش گردشگری ایجاد کردیم و به دنبال واگذاری اراضی و اجرای طرح گردشگری در مجاورت پیست اسکی فریدونشهر هستیم.

احداث سه واحد پرورش بوقلمون در فریدونشهر

اصلانی با بیان این موضوع که در بخش طیور و دام پروری که یکی از پتانسیل‌های منطقه هستند برای تولید گوشت سفید در طی دو سال اخیر سه واحد پرورش بوقلمون در شهرستان احداث شده است، اظهار کرد کرد: واحدهای دام داری مدرن مثل واحدهای دام داری لاکون فرانسه (بحث شیر)،نژاد رومانوف (بحث گوشت) در شهرستان راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: در بخش پرورش ماهی در سنوات گذشته بالغ بر ۱۰۰۰ لیتر تخصیص آب در منطقه را داشته‌ایم و با توجه به استعداد بالای طرح پرورش ماهیان سردابی لازم است جهاد کشاورزی زمینه ایجاد واحدهای جدید را فراهم نماید.

ایجاد شغل برای ۴۰ نفر در کارخانه قارچ

معاون عمرانی فرمانداری شهرستان فریدونشهر با بیان این موضوع که در شهرستان فریدونشهر سرمایه گذاری خوبی در احداث کارخانه قارچ شده است، اظهار داشت: در این کارخانه به صورت مستقیم برای ۴۰ نفر شغل ایجاد می‌شود و ۶۰۰ تن ظرفیت تولید قارچ این کارخانه است که با اعطای تسهیلات جدید به سرمایه گذاران طرح هر چه زودتر به بهره برداری خواهد رسید.

تبدیل ۷۰۰ هکتار اراضی دیمی به اراضی آبی

اصلانی با بیان این موضوع که در بخش توسعه بخش کشاورزی اقداماتی در راستای شرکت تعاونی میدانک انجام شده است، بیان داشت :۷۰۰ هکتار از اراضی دیم این منطقه تبدیل به اراضی آبی شده است و اگر مجوز احداث سد میدانک اول را به ما بدهند ما می‌توانیم ۱۲۰۰ هکتار از اراضی دیمی را به اراضی آبی تبدیل کنیم که خیلی به ایجاد اشتغال و تولید ملی کمک می‌کند.

وی ادامه داد: به طور مثال طرح پمپاژ آب اسلام آباد که در سنوات گذشته انجام شده و تبدیل اراضی دیمی به اراضی آبی بوده است راندمان تولید را بسیار افزایش داده است.

فعال شدن دو معدن در چند سال اخیر در فریدونشهر

معاون عمرانی فرمانداری فریدونشهر با بیان این موضوع که در شهرستان فریدونشهر در چند سال اخیر در بخش معادن دو معدن را فعال شده است تصریح کرد: یکی از این معادن معدن داران فریدونشهر با ۱۵۰ نفر اشتغال و معدن روی و سرب تنگدزدان با ایجاد اشتغال برای ۳۰ نفر است.

وی اضافه کرد: ما در بخش منابع طبیعی هم توجه ویژه‌ای به بخش آبخیز داری داشته‌ایم زیرا توجه به این بخش علاوه بر ایجاد شغل، انجام طرح باعث ایجاد زیرساخت‌ها و زمینه‌های حفظ اشتغال‌های بخش‌های کشاورزی می‌شود.

کد خبر 5368558

منبع: مهر

کلیدواژه: فریدونشهر اشتغال زایی گردشگری بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه معلولان گرگان واکسن کرونا ایلام سازمان تبلیغات اسلامی عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران شیراز بارش برف شهرستان فریدونشهر اراضی آبی بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: پروژه تفریحی، گردشگری و غذایی رستوران در بام اصفهان با رویکرد احترام به طبیعت و بهره‌مندی از این فضای بکر به بهره‌برداری رسید.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات ویژه شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در راستای توسعه ظرفیت‌های ویژه غذایی و گردشگری در اصفهان اظهار کرد: مجموعه کافه و رستوران در بام اصفهان یکی از اقدامات ویژه برای توسعه ظرفیت‌های بکر گردشگری و غذایی در این مجموعه است که با مساحتی بالغ‌بر ۶۳۰ مترمربع در مدت زمان ۳ ماه اجرا و به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در این مجموعه بیش از ۱۷ هزار نفر ساعت اقدام عمرانی، فنی و تخصصی انجام شده است که پس از ۳ سال تعطیلی به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تصریح کرد: گردشگرپذیرکردن نقطه ایستگاه دوم تله‌کابین صفه همراه با توسعه خدمات غذایی از مهم‌ترین شاخصه‌های این پروژه است.

ساکت ادامه داد: ارتقای خدمات در بلندترین نقطه شهر، توجه به برند مقصد در نقطه خاص با خدمات متفاوت و استانداردسازی سطوح خدمت در مجموعه صفه حتی در ارتفاع از دیگر ویژگی‌های مهم این پروژه است.

وی با بیان اینکه این پروژه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فعالیت می‌کند، گفت: توجه به اصالت ایرانی در طراحی این مجموعه غذایی و گردشگری مورد توجه قرار گرفته است.

ساکت اضافه کرد: گودبرداری و آواربرداری کف رستوران و کف محوطه بیرونی به متراژ ۴۰۰ مترمربع، تغییر کامل کف رستوران به سنگ فرش کوهستانی به مساحت ۴۰۰ متر مربع، تهیه ۱۵۰ متر کناف و اصلاح وضعیت سقف به مساحت ۲۴۰ متر مربع، خریداری کالای سفارشی لوستر مطابق با طراحی به تعداد ۱۲۰ عدد، کابل‌کشی و سیم‌کشی اتصالات برقی به طول ۲۰۰۰ متر، رنگ‌آمیزی کامل سقف محوطه داخلی از طریق ۴۵۰ کیلوگرم رنگ عایق، رنگ‌آمیزی محوطه‌های سقف، شیروانی، آشپزخانه، محوطه داخلی و خارج با ۱۰۰۰ کیلوگرم رنگ و رنگ‌آمیزی حدود ۲۰۰۰ متر سطوح مختلف از دیگر اقدامات شاخص عمرانی انجام شده در مجموعه غذایی آراکولانژ است.

کد خبر 748805

دیگر خبرها

  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • رفع مشکل هفت هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم
  • واگذاری اسناد موسوم به رفسنجان جزیره قشم بعد از ۵۱ سال
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • اسناد تک برگی برای اراضی زراعی صادر می شود
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال